25 Temmuz 2012 Çarşamba

Selena Gomez Stili

Selena Gomez hem şarkılarıyla hem de sevgilisiyle herkesin tanıdığı ve takip ettiği bir isim. Ayrıca giydikleri herkes tarafından takip ediliyor ve konuşuluyor. Bende Selena'nın stili hakkında fikir sahibi olalım istedim. İşte Selena Gomez stili!



 Aslında Selena Disney ile ünlü olan şarkıcılardan. Tıpkı Miley Cyrus, Demi Lovato gibi. Küçücük bir çocukken nasıl bir stara dönüştüğünü bu videoyu izleyince daha iyi anlayacaksınız.



 En baştaki pembe mini elbisesi bir 
Dsquared2 imiş. Selena'ya bence en çok mini ve tatlı elbiseler yakışıyor. En sağdaki elbise gibi elbiseler yaşına pek yakışmıyor.

 Kendini büyük gösteren elbiseler giyse de kendine yakışıyor yine de. Güzele ne yakışmaz ki zaten! Elbiselerini sevdiğim gibi kombinlediği ayakkabıları ve takıları da çok hoş bence. 


 Sen hep mini giy Selena. Bence böyle diğerlerinden daha güzel ve tam yaşına göre. En sağdaki elbisesine bayıldım ben. Elbise bir Erin Fetherston imiş.


 Selena'nın ödül törenlerinde giydiklerini çok beğenmiştim ama konserdekiler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Özellikle ortadaki kıyafet olmamış hiç.


 Bu arada Selena solaryuma girmiş heralde. Bu bronz hali öncekiyle çok farklı olmuş, bronz teniyle bir afete dönüşmüş!


 Bu da Selena'nın günlük stili. Gayet rahat kıyafetler tercih ediyor. Kot ve tişört ikilisi vazgeçilmezi adeta.

 Bir stil incelemesi yazısının da sonunda geldik. Bir dahaki yazıda görüşmek üzere!